Over Ons

Egeltje en Eve heten je welkom...

Egeltje is een samenstelling van de namen van ons gezinnetje: Eve(line) - Gerrit en Elias.

Ik (°11-06-1974) ben al geruime tijd bezig met “winkeltje spelen”. Al van toen ik klein was, liep ik rond in de winkel van oma en opa. Het is er nooit echt uitgegaan.

Toen Eliasje in november 2005 geboren werd, groeide hij zo snel uit alle kleertjes. Ik kwam via Kapaza in contact met Vanessa. Dankzij haar leerde ik de kneepjes van het vak en we werden snel goede vriendinnen. Jammergenoeg hebben we in januari 2009 afscheid van haar moeten nemen. Ik vergeet je nooit! En dankzij haar stimulans zet ik nu nog een stapje verder.

Ik loop al een heel eindje rond met de gedachte van mijn “eigen winkeltje” en in 2011 ben ik er echt werk beginnen van maken. Ik zocht hiervoor mooie, toffe, ecologische, vintage, ... spulletjes en al gauw had ik een paar toffe merken gevonden.

Ik heb het geluk dat mijn man Gerrit webdeveloper is, en hij maakte er ook direct werk van om mijn webshop aan te maken.

In september 2011 was het zover, de webshop ging online. Een droom wordt werkelijkheid.

Je kan hier naar hartelust vanuit je luie zetel aankopen doen, ik weet hoe moeilijk het soms is om te gaan werken, huisje onderhouden, kinderen, hobby's en shoppen te combineren. Hier kan je 7/7 en 24/24 aankopen doen wanneer het je uitkomt. Ik maak er een erezaak van om elke bestelling persoonlijk te behandelen en met de meeste zorg af te werken.

Heb je toch nog vragen? Contacteer me via info@egeltje.be.

Veel winkelplezier!

Eve